CPU vízhűtéssel kell foglalkozni?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék I5 4460 ra egy Cooler Master Seidon 120V RL-S12V-24PK-R1 vízhűtést (tudom sokan mondják elég a léghűtés stb. de most nem ez a fontos.) Hanem ha megvásárolom akkor ezzel kell foglalkozni vagy vizet cserélni benne vagy pasztázni vagy kell vele foglalkozni?2014. okt. 10. 18:16
1/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Paszta ugyanugy kell a hütö alá
Hát idövel lehetséges föleg ha te töltöd fel
2/4 anonim válasza:
Ha csupán igénytelenségből akarsz vízhűtést mert azt hiszed nem kell vele foglalkozni akkor tévedsz, mert olykor több a sz*pás vele mint a léghűtéssel. Egy normális vízhűtést amúgy is egyedi, válogatott alkatrészekből szokás kiépíteni ami nem olcsó mulatság. Ha csak a szomszéd Józsinak akarsz vagánykodni, hogy "nézzed vazze vízhűtésem van" akkor felesleges és elég a jó öreg borda+venti de ha minden áron vizes kell és/vagy szarásig vagy pénzzel akkor vegyél vizest ;)
3/4 anonim válasza:
Nekem ilyenem van, csak AMD-n. Eddig nem volt vele gondom, bár kissé hangos. Az én Phenom II X4 965 BE-met tökéletesen lehűti. Egyenlőre csak ajánlani tudom.
4/4 anonim válasza:
nem bantaskent, de a #2-nek van igaza....teljesen felesleges...nekem cooler master hyper 212evo legyezgeti a procit a gepemben, tobb ora jatek utan is csak 42-45° es amint leallitom a jatekot, abban a pillanatban visszugrik 30-35°-ra. de te tudod a te dontesed. nem vagyok nagy vizhutes szakember, de ugy olvastam, hogy a sima viz nem a legjobb bele, desztilalt viz; vagy specko erre a celra kitalalt viz. de lehet ez nem teljesen igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!