Entries kérdése:
MTK chipsetek mennyire megbizhatóak?
Figyelt kérdés
Nagyobb, ismertebb gyártók középkategóriás termékei (tablet, telefon) ilyen chipre épülnek például "lenovo a536" vagy "Acer Liquid z5" "ASUS tabletek" stb -specifikciók alapján nem is rosszak ezek a termékek és maga a márka megbizható és gondolom akkor az mtk chip is az, ha a nevüket adják hozzá ezek a márkák és beépitik. Eddig ugy gondoltam, hogy pl "snapdragon vs mtk" = "nike vs sandic", de lehet kellemesen csalódnák egy ilyen (mediatek) chippel felvértezett masinában! Vélemények?!2014. okt. 10. 13:22
1/3 A kérdező kommentje:
Upsz az kimaradt,hogy pl nekem is tervbe van most egy "lenovo a536" készülék megvásárlása,ezért is érdekelnének a mtk-s vélemények!
2014. okt. 10. 13:32
2/3 anonim válasza:
Nem a megbízhatóság a gond, hanem inkább az, hogy az MTK chipset nem annyira támogatott, főleg a játékok terén.
Azért egy Snap 400-as chip jobb. Nem kell aggódni az MTK-val sem lesz probléma csak lehet, hogy akadozottabban és lassabban fog működni, mint egy Snap procis telefon.
Ne azt nézd, hogy hány gigahertzes, mert kb ennek van a legkevésbé köze ahhoz, hogy mennyire jól működik és mennyire gyors.
3/3 anonim válasza:
Az én telefonomban egy mtk 6582-es proci dolgozik. Egyáltalán nem működik akadozósabban vagy lassabban mint egy snapdragon 400-as telefon. Persze a krait magok erősebbek mint a kis cortex a7-esek, de egyáltalán nem kell szégyenkeznie, mert épp olyan jól teljesít a hétköznapokban ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!