I5 processzorok turbo boost?
Figyelt kérdés
Vettem i5 4690 "K" NÉLKÜLIT, szóval sima!
H97 alaplapban van, olvastam hogy van ez a turbo boost, nos ezt egy alaplapi driver segítségével gombnyomással hozható elő, vagy a játékoknál emeli fel a frekvenciáját 3.5->3.9 Ghz automatikusan?
2014. okt. 9. 19:21
2/8 A kérdező kommentje:
Mi nem? Komolyan agyfaszt kapok az ilyen Igen,nem válaszokért, egészítsd ki vagy ne írj semmit! Köszönöm!
2014. okt. 9. 19:24
3/8 anonim 

válasza:

automatikusan hozza elő, de csak akkor ha szüksége van rá, és persze olyan is lehet, hogy lejjebb veszi az órajelet, persze csak akkor ha az is elég neki
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2014. okt. 9. 19:27
5/8 anonim 

válasza:

Illetve a Turbó órajele,és az hogy hány mag pörög így,eléggé függ az alaplaptól.
Egy gagyi lapban nem fog a 4 mag 3.9GHz-en pörögni,de még egy olcsóbb H97-be se nagyon.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy gatyi lenne a lapom:
Asus H97 Pro gamer
2014. okt. 9. 19:59
8/8 anonim 

válasza:

egyébként ha jól tudom, akkor amúgy se megy fel mind a négy mag 3,9 ghz-re, az csak a max amit el tud érni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!