Miért van az, hogy minden játék csak a képernyő közepén fut?
Figyelt kérdés
Most vettem egy laptopot , és régebbi játékokat raktam fel, de egyik se tölti be az egész képernyőt. De nem ablak módban van, hanem két szélen feketeség van , és középen megy a játék. Directx van , Videó kártya driver szerintem megfelelően lett telepítve. Amúgy: Win 8 64 Bit, 2 GB RAM, Samsung laptop. Ötletek ?2014. okt. 9. 13:16
2/6 anonim válasza:
Az adott játék grafikai beállításainál állítsd 16: 9 es képarányra !
Persze csak ha lehet. a régebbi játékok 4:3-as képarányra készültek, és azokkal nincs mit tenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy például a Stronghold Cruader, Battlefield 1942-be semmi képarány beállítás nem létezik mert annyira kőkorszakiak :D Valahogy nem lehet játékon kívül beállítani ?
2014. okt. 9. 14:00
4/6 anonim válasza:
Ha AMD kártya van benne, catalystba be lehet állítani, full screen-t keress és azt pipáld ki :)
5/6 A kérdező kommentje:
nem tudom hol van a catatclyst és nem tudom hogy mi az :D Amugy Videokártya: Intel GM45/47 Chipset - Integrated Graphics
2014. okt. 9. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!