Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopvásárlás?

Laptopvásárlás?

Figyelt kérdés
Jövő hónap elején szeretnék vásárolni egy komoly laptopot 200-300e HUF érték körül. Igényeim: játékra is jó legyen,15-17 colos matt kijelző, hosszú akkumlátoridő (min.2-3 óra filmnézésnél, játéknál is . és nem gyári adat szerint). Néztem a ROG-os gépeket, nagyon tetszenek, de 400e. Nél kezdődnek . Lehetőleg szakértők, tapasztalatokkal rendelkezők hozzászólását várom! Milyet vegyek? Ötletek?

2014. szept. 19. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A legjobb, amit ebbol kaphatsz, ahogy neztem az egy Lenovo Y50, 4. generacios i7-el, GTX860-al, full hd matt kijelzovel. Ezzel nagyon sok jatek fog menni maxon vagy highon. Problema csak annyi, hogy ha jatszani akarsz akkurol, az valoszinuleg 1-1.5 oranal nem fogja tovabb huzni, de ilyet dragabb kategoriaban sem talalsz.
2014. szept. 19. 14:29
 2/3 Turismo ***** válasza:
Akkumulátorról miért szeretnél játszani? Úgy nem fogsz kapni olyan teljesítményt, mint ha a töltőről játszanál, mivel a gép olyankor visszább veszi a teljesítményt a fogyasztás miatt. :)
2014. szept. 19. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hosszabb utazásra elvihetném.Ott is szeretnék filmet nézni, netán játszani. (pl. autóban, vasúton 3 órás úton). De látom a játékot nem fogja bírni. A filmezést igen?

A lenovora hétvégén ránézek! Egyéb ötlet?

Közben én is nyomozok - Ehhez mit szóltok?

MSI GX70 3CC-268HU Notebook

[link]

Persze, op. rendszer nélkül olcsóbb lenne, de ezt csak így árulják :/

2014. szept. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!