Gaster kérdése:
Laptopvásárlás előtt állok, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Idén megyek egyetemre, és laptopot szeretnék vásárolni. Az egyetemi teendőkön kívül rendszeres játékra használnám, 140ezer forint a keret rá. Ezt a hármat néztem ki, szerintetek melyik a jobb választás?
2013. júl. 22. 16:23
1/21 anonim válasza:
A második, de mi az hogy FreeDOS?
3/21 anonim válasza:
szerintem a FreeDOS az azt jelenti, h nincs rajta op rendszer.
és tényleg a lenovo a jobb
4/21 anonim válasza:
A FreeDOS egy ingyenes oprendszer, akárcsak a linux, csak nem az :D
5/21 anonim válasza:
Aham, hát akkor meg valahonnan szerzel, ismerőstől, rokontól egy win7/8-at aztán az lesz a legjobb.
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Kompromisszumosan a lenovo.
Az asusnak jobb a vgaja, de gyengébb a procija.
FreeDOS = digitális kosz a vinyón
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem a Lenovo-t választom. Win7-et meg majd pakolok rá itthon, az nem probléma :)
2013. júl. 22. 16:38
9/21 anonim válasza:
140 ezres gépen nem fogsz játszani rendesen.
10/21 Komplikato válasza:
"A FreeDOS egy ingyenes oprendszer, akárcsak a linux, ..."
Ahogy valaki írta digitális hulladék. Ha választanom kéne akkor Linux.
De szerintem az évtizede kipusztult BeOS-al is többre megy egy user, mint a FreeDOS-szal. Nem is értem minek erőltetik a cégek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!