Idén megyek egyetemre, és laptopot szeretnék vásárolni. Az egyetemi teendőkön kívül rendszeres játékra használnám, 140ezer forint a keret rá. Ezt a hármat néztem ki, szerintetek melyik a jobb választás?
GeForce GT 635M 144 @ 675-753MHz 128/192 Bit @ 785-900MHz
Ebben van 1.5x annyi shader, jó esetben 192 bites is lehet, és árban kb. azonos.
2013. júl. 22. 17:11
12/21 Komplikato válasza:
Mondjuk előbb csak a linkelt oldalt néztem, de szerintem kell keresni olyan boltot ami KIFUTÓS notikkal foglalkozni és szvsz ott hasonló összegből lehet kapsz kifutós gépet "elavult" előző generációs közepes VGA-val (GT650m), mert nem lesz attól jobb valami ha újabb se ha nagyobb a száma.
2013. júl. 22. 17:14
13/21 A kérdező kommentje:
Viszont ebben a kettőben második generációs a processzor, meg az órajele is kisebb, akkor már az Asus-t is választhatnám, abban 720-as videokártya van...
2013. júl. 22. 17:16
14/21 A kérdező kommentje:
és te ismersz olyan webshopokat amik kifutó notebookokkal foglalkoznak, mert én egyet sem találtam?
2013. júl. 22. 17:19
15/21 Komplikato válasza:
Az a baj, hogy itthon kevés cég van ami kifutós termékeket ad, bezzeg innen nyugatra és keletre ... tudnád milyen olcsó volt pl. második generációs SSD, meg ilyesmik.
Ez picit újabb és azért van egy gyanúm, hogy az a VGA inkább a jó öreg GT650m-hez van közelebb. Persze ez drágább, de megnézem hátha van más gyártótól ilyen olcsóbban. Ja és van hozzá OS, amire a 8.1-et feltéve már nem is annyira gáz.
2013. júl. 22. 17:22
16/21 A kérdező kommentje:
Na de ennek meg a processzora sokkal rosszabb, és nem szeretném később a proci miatt lecserélni a leendő gépemet, ezért gondolkodtam minimum i3-ban
2013. júl. 22. 17:30
17/21 Komplikato válasza:
Úgy értettem a "drágábbat" és azt is, hogy más gyártótól olcsóbban, hogy ilyen gép, de i3-al másik gyártótól kevesebbért, ugyan ennyiért, esetleg OS nélkül. Csak a hazai forgalmazók piaci reakcióideje a reumás nyugdíjas csigával vetekszik, ha jól sejtem máshol ilyen gépek már 4-5 hónapja kaphatóak. És ugyan ezért a régebbi vagy elavult cuccokat is drágán próbálják meg eladni, meg az új generációs belépő szintet is.
2013. júl. 22. 17:35
18/21 A kérdező kommentje:
Oké, én is nézegetek neten hátha találok jobbat, de eddig a lenovo tűnik a legjobb vételnek.
2013. júl. 22. 17:44
19/21 anonim válasza:
hát ha még szánsz rá pár ezret akkor itt van 140k-ért ez ami szerintem sokkal jobb:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.