Gaster kérdése:
Laptopvásárlás előtt állok, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Idén megyek egyetemre, és laptopot szeretnék vásárolni. Az egyetemi teendőkön kívül rendszeres játékra használnám, 140ezer forint a keret rá. Ezt a hármat néztem ki, szerintetek melyik a jobb választás?
2013. júl. 22. 16:23
11/21 Komplikato válasza:
12/21 Komplikato válasza:
Mondjuk előbb csak a linkelt oldalt néztem, de szerintem kell keresni olyan boltot ami KIFUTÓS notikkal foglalkozni és szvsz ott hasonló összegből lehet kapsz kifutós gépet "elavult" előző generációs közepes VGA-val (GT650m), mert nem lesz attól jobb valami ha újabb se ha nagyobb a száma.
13/21 A kérdező kommentje:
Viszont ebben a kettőben második generációs a processzor, meg az órajele is kisebb, akkor már az Asus-t is választhatnám, abban 720-as videokártya van...
2013. júl. 22. 17:16
14/21 A kérdező kommentje:
és te ismersz olyan webshopokat amik kifutó notebookokkal foglalkoznak, mert én egyet sem találtam?
2013. júl. 22. 17:19
15/21 Komplikato válasza:
Az a baj, hogy itthon kevés cég van ami kifutós termékeket ad, bezzeg innen nyugatra és keletre ... tudnád milyen olcsó volt pl. második generációs SSD, meg ilyesmik.
Akkor nézzük ellenkező irányt:
Ez picit újabb és azért van egy gyanúm, hogy az a VGA inkább a jó öreg GT650m-hez van közelebb. Persze ez drágább, de megnézem hátha van más gyártótól ilyen olcsóbban. Ja és van hozzá OS, amire a 8.1-et feltéve már nem is annyira gáz.
16/21 A kérdező kommentje:
Na de ennek meg a processzora sokkal rosszabb, és nem szeretném később a proci miatt lecserélni a leendő gépemet, ezért gondolkodtam minimum i3-ban
2013. júl. 22. 17:30
17/21 Komplikato válasza:
Úgy értettem a "drágábbat" és azt is, hogy más gyártótól olcsóbban, hogy ilyen gép, de i3-al másik gyártótól kevesebbért, ugyan ennyiért, esetleg OS nélkül. Csak a hazai forgalmazók piaci reakcióideje a reumás nyugdíjas csigával vetekszik, ha jól sejtem máshol ilyen gépek már 4-5 hónapja kaphatóak. És ugyan ezért a régebbi vagy elavult cuccokat is drágán próbálják meg eladni, meg az új generációs belépő szintet is.
18/21 A kérdező kommentje:
Oké, én is nézegetek neten hátha találok jobbat, de eddig a lenovo tűnik a legjobb vételnek.
2013. júl. 22. 17:44
19/21 anonim válasza:
hát ha még szánsz rá pár ezret akkor itt van 140k-ért ez ami szerintem sokkal jobb:
20/21 A kérdező kommentje:
Ennek viszont rosszabb a vidikártyája, vagy ezt a kevés eltérést nem lehet észrevenni?
2013. júl. 29. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!