Johnson007 kérdése:
Magától leáll a gépem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon gyakran áll le magától a gépem , pedig nellette van még a nagy ventillátor is. Nem tudomi lehet a baj, mert minden hűtő megy, pont mint régen. Semmi sem forró. Help#PC #számítógép #hőmérséklet #videokártya #processzor #hardver #ventilátor #hűtés #Alekosz #dzsuzsák
2014. okt. 8. 17:09
1/3 anonim válasza:
Nekem egyszer az oldott meg egy ilyen problémát (a gép állandóan újraindult), hogy egyszerűen kicseréltem a tápkábelt. Mondom hátha és lőn, ezzel megoldódott a dolog, egy próbát megér.
2/3 anonim válasza:
Hogy áll le, paccs leáll vagy szépen lezárogat mindent és leáll?
Elsőnél lehet táp és vészleállás hőmérséklet miatt.
'Semmi sem forró'
Ezt mondd el hogy ellenőrizted le.
3/3 A kérdező kommentje:
Bocs rosszul fogalmaztam, nem kikapcsol, hanem csak befagy és meg se mozdul a képernyŐ! csinálhatok bármit, olysnkor kell használni a főkapcsolót.
2014. okt. 14. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!