Meghozták az ipontól az összerakott gépem. Telepités után folyamatosan leáll magától. Váltakozó időközönként. Mi lehet a gond?
na akkor ha meg néztél minden csatlakozót akkor valami komolyabb baj van (esetleg még a bekapcsoló gombot nézd meg mert láttam már olyat hogy rossz volt az érzékelése és véletlen magától kikapcsolt\újraindította a gépet)
próbálj ki egy új windowst velem is megesett már hogy hibás volt vagy csak rosszul települt, lehet vírusod is bár új windowson szerintem nincs, próbáld meg úgy hogy a legtöbb csatlakozót kihúzod csak a billentyűzet egér marad bent.. ha nem segít szedd le ezeket és futtasd le:
memtest86
Hard Disk Sentinel
ha ezek sem mutatnak hibát akkor nézz utána a prime95-nek és azt is kipróbálhatod.. esetleg vedd fel a kapcsolatot az iponnal viszont mielőtt elküldöd nekik a géped mindent fényképezz le (dátummal) mert nem 1 webshopról hallottam már akik visszaküldött terméket tönkretettek és azt mondták hogy te voltál nem kapsz semmit.. hirtelen ezek jutottak az eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!