Új videokártyát és processzort akarok venni, ezekről vélemény?
Szerintem még várj vele mert lassan jönnek majd az uj cuccok pár hónap szerintem Augusztus fele biztos és le fognak menni az árak.
Talán manapság egy 4 magos corei7 talán jobb lenne(az Intelből ítélve.)Persze addigra már sok új cucc lesz:Olvasgass prohardver.hu és ipon.hu oldalakat ott sok újdonságról írnak.
A processzor jó majdnem 3Ghz 2x De nem fogja tudni azt a jó kis kártyát kihajtani.Nekem a quad sem tudja az egy gigás 4850et.
A 9400 GT-t irodákba találták ki, azzal te nem sok mindenhez tudsz majd kezdeni. Ha mondjuk játszani is akarsz, nem csak netezni, akkor ildomos kétszer annyit költeni videokártyára, meg processzorra.
Dual-Core E6500: Hát ettől én szintén nem sokat várok, de a 8000-es sorozat meg annyiba kerül, hogy nem éri meg (ez se igazán).
Nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem:
nem éri meg új hardware-t venni a gépbe mert ezek most aranykorukat élik:D Kiadnak 1 dual core-s procit írnak rá 1 játékot. Yrnak még 1 erősebb játékot 1 új még be se jött gépégínyre és megint szopi vehetsz újra hardware-t.
Ha gamelni akarsz vegyél 1 xbox360-t az még élen lesz pár évig ;)
Szerintem..:D
De ez relatív.
IcE:)
aha. de csak egy olyan 30ast akarok költeni mindakettőre
és márciusra kell választanom azért nem akarok tovább
várni. az i7-eseket meg már nem támogatja az alaplapom
és nem akarok alaplapot is venni. az a videokártya... azért mégiscsak jobb mint a mostani... PALIT GeForce 8500GT Sonic 256 MB.... azsem valami jó kártya de legalább a cod6 elfut minimumon... azért tartottam ezt azért mégiscsakjobbnak. de ha talán 1-2 év mulva veszek uj gépet vagy fejlesztek egy két cuccot ebben, akkor megéri?
lehet h a 20:03-nak igaza van =P
csak a konzolokat meg nem szeretem annyira =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!