Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új videokártyát és processzort...

Új videokártyát és processzort akarok venni, ezekről vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. jan. 22. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem még várj vele mert lassan jönnek majd az uj cuccok pár hónap szerintem Augusztus fele biztos és le fognak menni az árak.

Talán manapság egy 4 magos corei7 talán jobb lenne(az Intelből ítélve.)Persze addigra már sok új cucc lesz:Olvasgass prohardver.hu és ipon.hu oldalakat ott sok újdonságról írnak.

A processzor jó majdnem 3Ghz 2x De nem fogja tudni azt a jó kis kártyát kihajtani.Nekem a quad sem tudja az egy gigás 4850et.

2010. jan. 22. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

A 9400 GT-t irodákba találták ki, azzal te nem sok mindenhez tudsz majd kezdeni. Ha mondjuk játszani is akarsz, nem csak netezni, akkor ildomos kétszer annyit költeni videokártyára, meg processzorra.

Dual-Core E6500: Hát ettől én szintén nem sokat várok, de a 8000-es sorozat meg annyiba kerül, hogy nem éri meg (ez se igazán).

2010. jan. 22. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem:

nem éri meg új hardware-t venni a gépbe mert ezek most aranykorukat élik:D Kiadnak 1 dual core-s procit írnak rá 1 játékot. Yrnak még 1 erősebb játékot 1 új még be se jött gépégínyre és megint szopi vehetsz újra hardware-t.

Ha gamelni akarsz vegyél 1 xbox360-t az még élen lesz pár évig ;)

Szerintem..:D

De ez relatív.

IcE:)

2010. jan. 22. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:

aha. de csak egy olyan 30ast akarok költeni mindakettőre

és márciusra kell választanom azért nem akarok tovább

várni. az i7-eseket meg már nem támogatja az alaplapom

és nem akarok alaplapot is venni. az a videokártya... azért mégiscsak jobb mint a mostani... PALIT GeForce 8500GT Sonic 256 MB.... azsem valami jó kártya de legalább a cod6 elfut minimumon... azért tartottam ezt azért mégiscsakjobbnak. de ha talán 1-2 év mulva veszek uj gépet vagy fejlesztek egy két cuccot ebben, akkor megéri?

lehet h a 20:03-nak igaza van =P

csak a konzolokat meg nem szeretem annyira =/

2010. jan. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!