Miért nem indul a gépen, csak csipog? :S
Figyelt kérdés
Bekapcsolom, 3-4 csipog és közbe nagyon hangos. A képernyő csak fekete, és semmi nem történik.Valami ötlet?:S2010. jan. 22. 18:47
11/14 anonim válasza:
Nekem AMI Bios így csipogott:
TiTi Ti-Ti-Ti-Ti-Ti-Ti-Ti-Ti (4 másodperc szünet) TiTi Ti
(úgy sikerült megszámolni, hogy sokszor restartoltam, és valamikor el is indult. Nekem grafikus kártya ment ki.
Csere után jó volt.
12/14 anonim válasza:
nekem kattogott meg csipogott is, a merevlemezzel volt a gond.
13/14 anonim válasza:
Ha nincs minden slot ban ram, ellenőrizd, hogy azok a műanyag leszoritók, fel legyenek megfelelően kapcsolva. Mert azért csipog szerintem.
14/14 anonim válasza:
Gyerekek, és olyankor mi van amikor egyet csipog és behozza az elejét a szövegnek, az van az alján hogy nyom del to enter, alt+f2 to enter. Bocs, hogy ilyen gázul írom,de nem vagyok szakértő, sőt még laikus sem.
Meg nyomom a del to enter kombinációt, kikapcsolom (egy pillanat alatt kikapcsol)újra bekapcsolom és akkor már jó. Eddig így volt, de ma vagy hússzor próbáltam mire sikerült. mindig csippant egyet, úgy hörög utána és kész áll egy helybe a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!