Ezen a gépen elfutna a Battlefield 3 és a Cod8?
Figyelt kérdés
Memória: 4 Gb1333 MHz DDR3 Kingston HDD: 500 Gb Samsung HD502HJ CPU: Intel Core i3 3.06. GHz VGA: Shapphire Radeon HD5770 1 Gb Alaplap: Gigabyte GA-P55A-UD3 Tápegység: Gigabyte Superb 460W. Win7 64bites lenne de még processzort nem tudok, ugyhogy kérlek azt is irjatok. Még az alaplap sem biztos. DE lehetőleg olcsó legyen :D Előre is thx2011. okt. 29. 15:44
1/20 anonim válasza:
Közepes/alacsony beállításokkal igen.
2/20 anonim válasza:
LGA1156-os gépet ma már nem éri meg venni.
Inkább azt írd meg mennyit szánnál gépre.
3/20 anonim válasza:
Mennyiből szeretnél számítógépet venni? Különben ezen a gépen HD-ben gyönyörűen fut a Battlefield 3.
4/20 anonim válasza:
nekem phenom x4 955 procim van, és 6770 1GB-os vga karim de a Battlefield 3 1280x1024 ultrán 4xAA val megy szóval ne hidd el hogy huu közepes felbontáson meg hogy cska atomerőművel indul el stb.
5/20 anonim válasza:
Első vagyok. Havernak 5770-e van + mellé egy i7-es proci és ultrán már akad neki csak highon megy rendesen. Nálad pedig jóval gyengébb proci van ezért is írtam csak közepest.
6/20 anonim válasza:
Veszekedés előtt azért vegyétek figyelembe hogy nem biztos hogy megegyezik a két felbontás és a képjavító eljársok szintje.
Amúgy meg ram miatt is akadhat.
7/20 anonim válasza:
én nem vittatkozok, de ez igy hülyeség hogy core i 7 kevés egy 5770-nek és hogy ultrán ezért nem megy még akkor is mennie kell ultrán ha 1920x1080 max nincs élsimitás ennyi.
8/20 anonim válasza:
Haverod nem jól csinál valamit,....
9/20 anonim válasza:
Hát akkor a készitők se csinálnak jól valamit ugyanis radeonból 6950 az ajánlott, de minek ha 5770 ultrán elviszi ? Persze a felbontásról nem esett szó, természetesen 1920*1080-ról beszélünk.
10/20 anonim válasza:
Mondom nem biztos hogy minden úgy van beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!