Arzerahx kérdése:
Ezen menne normálisan a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
Phenom II X4 955
4GB 1600MHz Ram
HD5770
2011. szept. 13. 19:27
1/8 anonim válasza:
FullHDban maxon nem hiszem. De mediumon talán.
2/8 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy milyen felbontáson és beállításokkal játszol. Az 5770 az alsó-középkategória, tehát ne várj megváltást. Alacsony-közepes beállításokkal elleszel. A játék megjelenésekor majd kiderül, hogy mennyire rakták össze, jól van-e optimalizálva, ilyesmi. Addig kár rágódni ezen.
3/8 A kérdező kommentje:
Még nem vettem meg az alkatrészeket csak ha minden biztos akkor.
Thx
2011. szept. 13. 19:37
4/8 anonim válasza:
videókártya kevés szerintem hd 6850 6870 el már menne talán
5/8 mate0117 válasza:
megy ezzel is valószínűleg teljesen élvezhetően
de hogyh most vennél akk inkább 6850/6870-et kéne....
6/8 anonim válasza:
Azért ne írjunk blődségeket, 6850/6870 alatt is simán játszható lesz. Amúgy az 5770 árából én inkább használtan vennék valami jobb kártyát, hardverapro.hu-n keress. Teljesen mindegy, hogy egy VGA használt-e vagy sem, csak legyen rá garancia.
7/8 anonim válasza:
HD5850-et keress, akár újonnan, akár használtan. Nagyon jó ára van és azzal nem lesz gondod.
8/8 anonim válasza:
menni fog ezen is....de nem lesz tul élvezhető....inkább vegyél egy 6850et...
ennyit megérdemel a bf3...xD
amugy jol lesz optimalizálva a játék mivel nem egy konzolos butitott edisönt kapunk hanem egy pcre tervezett csucsgamet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!