Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elég, ha csak simán leformázom?

Elég, ha csak simán leformázom?

Figyelt kérdés

Fent van a Windows 7 egy partición, van egy másik partició ahol a személyes fájljaim vannak, mindkettő NTFS.

Van 2 db partició a Xubuntunak (Ext4), és egy 4 gigás swap, szintén a Xubuntunak.

Szeretném eltávolítani a Xubuntut.

Elég, ha csak Windowson belül leformázom azt a 3 particiót (swap, amelyiken a Xubuntu van, és amelyiken a Xubuntus személyes fájljaim vannak)?

2014. okt. 4. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:
A leformázott partícióról a formázás miatt minden fájl, tehát a személyes fájlok is törlődnek. Formázás előtt pendrive-ra ki kell menteni a megtartani kívánt fájlokat, például családi képeket. Persze az is jó ha a nem formázandó C, tehát Windows-t tartalmazó partícióra mented ki a megtartandó fájlokat.
2014. okt. 4. 12:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, ezt tudom.

Csak attól félek, hogy ha leformázom akkor a Windows sem indul.

Korábban más rendszerekkel volt hasonló után problémám..

2014. okt. 4. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Windows XP-nél már formáztam le többször a D meghajtót. A Windows egy másik partíción, a C meghajtón volt. Nem lett baja a Windowsnak. Ugyanígy pendrive-ot is formáztam többször, a többi meghajtót békén hagyta a formázás.
2014. okt. 4. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!