A számítógép elindul, csak fekete a háttér, és villog egy vonal, mi lehet az oka (a többi lent)?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, pontosabban egy barátomé, hogy a gép bekapcsolódik, viszont a háttér fekete, és a bal felső sarokban villog egy alsó kötőjel. Nem reagál semmire, de F8-cal meg lehet nyitni a menüt. Ha tudnátok segíteni megköszönném. Amit tudok, hogy 4Ghz a procija és 2 Gb RAM van a gépnek, ill. Windows 7 (talán) Ultimate.2014. okt. 3. 18:36
1/20 anonim válasza:
...és a menüben válasszátok ki azt a meghajtót amire telepítve van a futtatható windows.....
2/20 Tengor válasza:
Live oprendszerrel próbálj meg adatot menteni, aztán tegyél neki rá egy jogtiszta oprendszert, ami nincs tele olyan funkciókkal, amikről még sem nem is hallott, nem hogy használta volna!
3/20 A kérdező kommentje:
Lehetőleg olyan megoldás kellene, mint amit az 1. mondott. Majd megpróbáljuk :)
2014. okt. 3. 19:01
4/20 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, eddig jól működött a gép!
2014. okt. 3. 19:05
5/20 anonim válasza:
semmi garancia nincs arra nézve, hogy a jó meghajtóra bökve hoppp elindul a Windows és többé sose lesz gond vele...
csak adtam egy tippet...
próbáld ki, ha nem jön be lehet továbbmenni, mert:
mi van ha nem is szerepel abban a menüben az a meghajtó amin van a Windows?....
6/20 A kérdező kommentje:
Most maximum a tippeteket tudom összeszedni, és majd megmondani neki, de ha írtok sokat, akkor több esély lesz a működésre, egyenlőre nem szeretne költeni rá, csak ha mindent megpróbáltunk..
2014. okt. 3. 19:19
7/20 anonim válasza:
érdemes a Google-t is igénybe venni, valamint a sarki szervizest is ha eddig még soha nem turkáltál a gépház belsejében....
8/20 A kérdező kommentje:
Google-n már néztem, nem igazán találtam választ, a szerviz meg a legvégén :D
2014. okt. 3. 19:24
9/20 A kérdező kommentje:
Az 1. válasznak köszönhetően működik a gép, viszont sajnos az egész gép kék színre alapoz. Ez azt jelenti (legalábbis nálam), hogy minden kék, látható minden, csak hülye kék színű.. Erre valami megoldás? :D
2014. okt. 6. 14:58
10/20 Tengor válasza:
Igazítsd meg a monitor kábelét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!