Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép elindul, csak...

A számítógép elindul, csak fekete a háttér, és villog egy vonal, mi lehet az oka (a többi lent)?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, pontosabban egy barátomé, hogy a gép bekapcsolódik, viszont a háttér fekete, és a bal felső sarokban villog egy alsó kötőjel. Nem reagál semmire, de F8-cal meg lehet nyitni a menüt. Ha tudnátok segíteni megköszönném. Amit tudok, hogy 4Ghz a procija és 2 Gb RAM van a gépnek, ill. Windows 7 (talán) Ultimate.

2014. okt. 3. 18:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
...és a menüben válasszátok ki azt a meghajtót amire telepítve van a futtatható windows.....
2014. okt. 3. 18:52
 2/20 Tengor ***** válasza:
Live oprendszerrel próbálj meg adatot menteni, aztán tegyél neki rá egy jogtiszta oprendszert, ami nincs tele olyan funkciókkal, amikről még sem nem is hallott, nem hogy használta volna!
2014. okt. 3. 18:55
 3/20 A kérdező kommentje:
Lehetőleg olyan megoldás kellene, mint amit az 1. mondott. Majd megpróbáljuk :)
2014. okt. 3. 19:01
 4/20 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, eddig jól működött a gép!
2014. okt. 3. 19:05
 5/20 anonim ***** válasza:

semmi garancia nincs arra nézve, hogy a jó meghajtóra bökve hoppp elindul a Windows és többé sose lesz gond vele...

csak adtam egy tippet...

próbáld ki, ha nem jön be lehet továbbmenni, mert:

mi van ha nem is szerepel abban a menüben az a meghajtó amin van a Windows?....

2014. okt. 3. 19:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Most maximum a tippeteket tudom összeszedni, és majd megmondani neki, de ha írtok sokat, akkor több esély lesz a működésre, egyenlőre nem szeretne költeni rá, csak ha mindent megpróbáltunk..
2014. okt. 3. 19:19
 7/20 anonim ***** válasza:
érdemes a Google-t is igénybe venni, valamint a sarki szervizest is ha eddig még soha nem turkáltál a gépház belsejében....
2014. okt. 3. 19:23
 8/20 A kérdező kommentje:
Google-n már néztem, nem igazán találtam választ, a szerviz meg a legvégén :D
2014. okt. 3. 19:24
 9/20 A kérdező kommentje:
Az 1. válasznak köszönhetően működik a gép, viszont sajnos az egész gép kék színre alapoz. Ez azt jelenti (legalábbis nálam), hogy minden kék, látható minden, csak hülye kék színű.. Erre valami megoldás? :D
2014. okt. 6. 14:58
 10/20 Tengor ***** válasza:
Igazítsd meg a monitor kábelét!
2014. okt. 6. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!