Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek PS4 vagy PC?

Szerintetek PS4 vagy PC?

Figyelt kérdés

Félre tettem körülbelül 200 ezret erre célra. Erősen gondolkozom, hogy mit válasszak. Megkérdeztem a haverokat is és hatalmas szét húzás van ezért elég bizonytalan lettem a témában. Ezért kérem a ti véleményeket lehetőleg részletesen és nem csak a fikát szeretném.

Köszönettel

2014. szept. 30. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem PC. Sokkal sokoldalúbb, és kétszázból kijön egy egész jó. PS4-re még alig van játék. Ugyan a PC hamarabb elavul, de ha nem akarsz várni, akkor azzal már ma játszhatsz csomó jó játékkal. Ráadásul ha szükséges, munkára is foghatod.
2014. szept. 30. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
pc
2014. szept. 30. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég hülye kérdés ! Milyen játékokkal akarsz játszani ? Ha érdekelnek az mmo-k vagy mobak akkor mindenképpen pc ! Ha nem akkor szerintem konzol !
2014. szept. 30. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem PC, nekem volt PS-em, nem tudtam megszokni, ha érdekelnek az exlculsive-ok, akkor lehet PS4.
2014. szept. 30. 21:24
 5/8 kumi válasza:
53%
csak a Pc, szebb a grafika , persze ez hardver függő . nekem nem nagyon jön be a konzolos irányítás , nem tudom megszokni , inkább billentyű+egér .
2014. szept. 30. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Mire kell a gép? Ha csak játékra akkor ott a konzol. Nekem 5 éve meg van a PS3 most tervezem lecserélni egy PS4-re. Mivel én csak játékra használom. Ugyan úgy jönnek ki az új játékok konzolra is. Ugybár eljött az ideje a next-gen konzoloknak szóval a grafika csodálatos. (XO, PS4)

Ha nem csak játékra kell a gép hanem például animálásra, programozásra stb akkor a gép mellett dönts.

2014. okt. 2. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

A konzolra sokkal, de sokkal drágább a játék, általánosságban ami 10000ft a pc-n, az 15-18000 ft a konzolon.

A PC-n mindennel lehet játszani, de egy stratégia, egy fps, egy kattintgatós szerepjáték nem ugyanolyan jó konzolon, mint egérrel.

Nekem van konzolom, van pc-m, de utóbbi valahogy jobban átjön, még az autóverseny is jobban kézre áll billentyűzeten, pedig sega mastersystemen (II) nőttem fel.

A 200.000 ft-odból erős, minden felhasználási területre kiváló PC-t lehet összerakni, sőt, még monitort is bele lehet préselni az árba, ha eddig azod nem volt. Illetve megoldható, hogy a tv-re is rákösd, ha a készüléked támogatja, vezeték nélküli kontrollerek pedig vannak már számítógépekhez is. Én azt javaslom, a számítógép mellett tedd le a voksod. Üzemeltetni némileg nehezebb, javítani olcsóbb és könnyebb, illetve bizonyos perifériái nem 2 év garanciát kapnak, mint a konzolok, hanem általánosságban 3-10 évet.

2014. okt. 3. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy jó erős gép biztos sokáig megállná a helyét!

De ha most veszel ps4-et azért az 5 év múlva is konzol lesz! Azért megy mai 200E forintos pc 5 év múlva már nem lesz olyan mint ma! Én mondjuk pc-t használok de tény hogy ide költeni kell rá folyamatosan. Pc-n ott a warezz ami olcsobb. Ps4-en meg meg kell venni a játékokat szóval! Ha pc-n warezzt használsz akkor megéri gépet venni pénzügyileg.

2014. okt. 4. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!