Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 120 rugóért X-BOX, vagy PC?

120 rugóért X-BOX, vagy PC?

Figyelt kérdés

Kérlek ne harapjátok le a fejemet e kérdés miatt. Na, szóval szerintetek ha játszani akarok, melyik érné meg jobban? A monitor egy 22"-os full hd. Hoznátok fel érveket, és ellen érveket?

Zöld gombokat szívesen nyomogatom. ;)

2014. szept. 29. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kompjúter jobban megérné szerintem már csak azért is mert azt nem csak játékra lehet használni.
2014. szept. 29. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen x-box? x-box one vagy x-box 360?

Én pc-t vennék, mert:

-le tudod tölteni a játékokat

-csak billentyűzettel lehet normálisan fps játékokat játszani

-könnyen javítható

-nem csak játékra való

-több embernek van pc-je, mint konzolja így jobban tudsz multizni.

2014. szept. 29. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést. Igen, a One-ra gondoltam. 2. válaszoló meg is győzött, köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 29. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

viszont én hoznék fel contra érveket is

Xboxon vannak exkluzív címek ( pc-n persze de érted )

sokaknak sok játék konzolon kényelmesebbek pl a skyrim

Nem kell olyan gyorsan kicserélned mint a pc-t

bár lehet velük vitatkozni de jah :D én is pc-t vennék mondjuk mert arra egyzser kell beruházni onnantól meg csak javítgatja az ember :D a letöltést nem hoznám példának mert az ugyan úgy lopás .... bár való igaz hogy egy konzolos játék 19 000 ft míg egy pc-s 11 000 ft-s szóval valóban csak nyerhetsz a pc--vel :D arról nem is beszélve hogyha multizol konzolon kell xbox live ami megint fizetős szóval én is pc-t vennék ! :D csak azért akartam hozni a konzol mellet is érveket

2014. szept. 29. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!