30-50 rugóért valami csúcs FÜLhallgató?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy a mélyet jól adja! Olyanok írjanak akiknek tapasztalatuk is van benne. És nem érdekel az se, hogy a 10 ezresnek kicsivel rosszabb a minősége, de jobban megéri. Engem az érdekel, hogy ebben az árkategóriában melyik a legjobb. Köszi a válaszokat:)2013. aug. 11. 01:29
1/8 anonim válasza:
Először is, a te hallásod kell ehhez, nem egyforma az emberek ízlése, másodszor, milyen használatra? Otthoni? Utcai?
Otthoni használatra igazából pontos terméket nem tudok mondani, de márka szerint Pioneer, bármely, amelynek nagy a kagylója...
2/8 A kérdező kommentje:
Mindenhol használnám, csak zene hallgatás céljából. Tudom, előtte ki kell próbálni azért írok ide, hogy a mindenki leírja a szerinte "legjobbat" és azok közül válogatnék. Esetleg egy konkrét terméknév?
2013. aug. 11. 09:46
3/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt csak ugy keresőbe beirtad? Vagy tapasztalatod is van róluk? Ha igen neked melyik tetszett legjobban?
2013. aug. 11. 14:40
7/8 anonim válasza:
az a baj a fülhallgatókkal, hogy könnyen-hamar elbaszódnak(70% esély) ártól függetlenül , most ha veszel egy 40ezrest, lehet baromi jól fog szólni, meg az is lehet, hogy eltelik 3 hónap és kihal az egyik oldala és viheted vissza garanciára
8/8 anonim válasza:
amit írt az 5. válaszoló, olyan van nekem is, jól adja a basszust :) azt vedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!