Szikrázó hang a tápegységnél, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Szétszedtem a tápot hogy kitisztítsam, és utána mikor az áram alatt lévő tápkábelt bele akarom dugni ilyen szikrázó hangot ad ki. Így teljesen még nem is dugtam bele, és be se kapcsoltam, úgyhogy a másik kérdésem az lenne hogy így az alaplapot, procit, stb semmiképp se érte kár ugye?
Egyébként a táp majdnem 9 éves. :D (450w mtech)
2014. szept. 28. 18:56
1/3 anonim válasza:
Ajajajajaj... Ha szerencséd van, nem tette tönkre őket. Lehet hogy benne maradt valami drótdarab, vagy valami eltörött. A tápot kukázd ki.
2/3 anonim válasza:
Nekem az M-tech táp mindig ilyen hangot adott, mikor bedugtam a tápkábelt
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát azért nagyon remélem hogy nem cseszte el a többi alkatrészt, mert nem gyenge gép egyébként. Be se dugtam teljesen a tápba, gépet se kapcsoltam be, csak nem lesz bajuk :S
Új táp vétele meg már úgyis esedékes volt.
Jó, de nekem eddig nem adott ki fura szikrázó hangot sose :D
2014. szept. 28. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!