Miért kezd el kattogni a hang és utána elmegy?
Bose Companion 5 hangfalam van, ami USB-n keresztül csatlakozik a géphez. Az a problémám hogy ha youtubeon nézek videót és magas minőségbe nézem... elkezd akadozni a hang, majd leáll... és nem lessz a Windowsba se hang meg sehol, csak ha ujra indítom a gépet, vagy ha kihúzom az áramból a hangfalat és visszadugom.
Nem értem miért csinálja... Régebben is csinálta, csak valahogy megoldottam.... csak most újra telepítettem a gépet és most megint kezdi.... Mit tegyek? Drivert nem találok. Windows 7-em van.
Ha még nem telepítetted az Audio driver-t akkor telepítsd.
A mellékelt DVD-ről, vagy a gyártó weboldaláról.
"Csak valahogy megoldottam" - ilyen esetekben mindig jegyezd fel pontosan mit csináltál (szöveges fájlba vagy papírra, ami kényelmesebb), mert fél/egy év múlva nem fogsz emlékezni.
Tényleg tartalmaz beépített audio-vezérlőt, de a gyártónál is csak annyit írnak, hogy automatikusan felismeri a rendszer és csak be kell állítani alapértelmezett audio-vezérlőnek:
Ha nem Bose USB Audio-nak ismeri fel hanem valami más néven akkor mindenképpen driver probléma, de külön driver-t nem találtam.
Itt írnak pár rendszerbeállítást, hátha valamelyik működik:
Egy próbát megérhet a tuningot visszavenni.
Azt is próbáltad, hogy alapértelmezett kommunikációs eszköznek a gépben lévő hangkártyát állítod be? A Bose meg az alapértelmezett hangeszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!