Erre a konfigra mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Konfig:Intel Core 2 Duo E7400 (2.80Ghz- húzva van 3.40Ghz-ig) RAM:3GB DDR2 Videókártya: 512MB Geforce
És az lenne a kérdésem hogy erre:
Windows XP 32 vagy 64 bit et ajnálotok vagy Windows 7 32 vagy 64 bit vagy windows 8 32 vagy 64 bit-et. melyiket érdemesebb rátenni?
2014. szept. 27. 22:37
11/20 anonim válasza:
10-es, számolni tudsz? 2^32 bit szerinted mennyi? Mert szerintem 4096 MB.
12/20 anonim válasza:
11# akkor miért van a sajátgép tulajdonságok 3,5 gb pedig 4 van a gépben? NA?
13/20 anonim válasza:
Mert 512 MB-os a videókártyád.
15/20 anonim válasza:
Ja meg ha 64 bitet teszek fel akkor meg ott a 4 gb na akkor biztos selejtes a gépem?
16/20 anonim válasza:
Ere mehet a windows 8.1 32 vagy akár 64 bitt is win 7 sz@r és az xp is windows 8.1 a legjobb
17/20 anonim válasza:
Szar biztos a hét, és véletlen, hogy szinte mindenki ezt használja. Az XP is jó, két probléma van vele: Egyik, hogy az interfésze nem olyan szép, másik, hogy bevonták. A nyolcas mobil eszközökre lett tervezve, miért kellene asztalin használni? Tudom, hogy sok mindenki megteszi, de nem arra van kitalálva. És mielőtt kitalálnád, hogy "szerinted miért ajánlja minden nagy számítógépes gyártó a 8.1-et??" Mert fizetik őket ezért, azért.
18/20 anonim válasza:
Win 7 az jó, én is azt használok. És ha kiadják rá majd a directx 12-t, akkor az emberek még egy jó darabig azt használják. Szerintem az xp a legjobb, csak kár, hogy már nincs támogatása.
19/20 anonim válasza:
Nekem egy számitógép üzlet se mondta a win 8 at de egy ismerösömnél kipróbáltam megtetszet megvettem és most az van elöte vista volt. A 7 es nekem sehogy se tetszik és a szomszédasszonyomnak se szar az a windows tapasztalatból mondot undoritó ocsmány a kinézete szemem majdnem szétbsz@
20/20 anonim válasza:
A win8 az, ami ocsmány. Nem pc-re való, hanem tabletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!