Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kapcsolódik a netem...

Nem kapcsolódik a netem magától szakadás után win 8-on, mit lehet csinálni hogy kapcsolódjon?

Figyelt kérdés

Win 7-nél nem vettem észre ilyet meg ott találtam opciót is az automatikus csatlakozásra és ha szakadt azonnal vissza is csatlakozott, de ez a Win 8 semmit nem csinál.

Csak egy adsl modemem van semmi más, szerintem valami egyszerű opcióval meg lehetne oldani, gondolom én.

2014. szept. 27. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
A gép hogy "kapja" a netet? Wifi sticken/hálózati kártyán keresztül vezetéknélkül, vagy kábellel?
2014. szept. 27. 19:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Vezetéken egy modemen keresztül, (T-hom adja a vonalat én meg a Btelnél vagyok.) Ment a gép, közbe nekem el kellett mennem és kb. 1.5 óra múlva vissza jöttem de nem volt hálózatom, a jobb felső sarokba az ikonba benne volt a kis sárga háromszög /mert nekem fent van a tálcám/.
2014. szept. 27. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Hm, na itt az én problémám: "Windows 8.1 alatt automatikus internet kapcsolat" annyi különbséggel hogy én 7-esről váltottam 8.1-re és minden stimmel a modem is.
2014. szept. 28. 06:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Slim drivers free, ezt leszedtem de a hálókártyámhoz nem kér frissítést, a modemem (dsl360r) meg meg se jeleníti semmi. A hálózati adapter hibaelhárító futtatásánál meg ezt írta ki: Az Ethernet nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval de ezt nem tudta a gép kijavítani, én sem..
2014. szept. 28. 06:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Uh basszus találtam vmit beírom ide hátha müxik is és vki másnak is hasznára tud válni (még nem próbáltam!) szval! : Billentyűn üssük be ezt: Windows+R! Utána jussunk el ide: C:\Users\Nkol000\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup. Ez után keressük meg ezt: Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati kapcsolatok. A szélessávú kapcsolatunknak hozzunk létre egy parancsikont az asztalon majd ezt az ikont tegyük be a "Startup" mappába, és ha minden igaz automatikusan futtatja majd a gépünk a hálózati csatlakozásunkat, ki is próbálom! :D
2014. szept. 28. 08:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Upsz :D A parancssorba írjuk be ezt is: %AppData%
2014. szept. 28. 08:25
 7/9 A kérdező kommentje:
:( Nem jött be mert az a parancsikon csak azt csinálja hogy megnyitja azt a kis kezelő panelt amin én rátudok nyomni a csatlakozás gombra, tehát még hiányzik egy lépés a csatlakozáshoz. Azt lenne jó tudni hol van elrejtve a csatlakozás nyomógomb indítója, mert úgy már közvetlenül tudna csatlakozni, gondolom én..
2014. szept. 28. 08:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Ill bocsánat! még meg sem nyílt csak ha én manuálisan rányomok, tehát abból az indító mappából nem működik a parancsikon.. ez nehéz dió lesz úgy látom. :(
2014. szept. 28. 08:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Na jól van, látom ebbe sokan otthon vannak, felteszek egy sima win 8-at és kész, nem majd xarakodok én vele! haveréknak még a wifi jelerősségük is elment a 8.1-től ők is visszafrissítették 8-asra.
2014. szept. 29. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!