Ha Routert viszek vissza garanciára akkor azt cserélik vagy valahogyan javítják, esetleg nem foglalkoznak velem?
Az 54 megabit elméleti max, az átlag 10e ft környéki router meg se közelíti azt a tempót wifin. Vezetékes kapcsolaton valamivel jobb a helyzet de ahhoz meg semmi köze a wifi 54 mbitének.
A lan portokon csak annyival tudsz adatot áttolni amekkora a net kapcsolat sebessége.
Harmadfelől az a helyzet, hogy beválasztottál valami vackot ami névleg tudja a ráírt dolgokat, ugyanakkor egy kalap sz@r az egész és ezért tetű lassú (én is jártam így szolgáltató által). Megpróbálhatod visszavinni de ide a rozsdás bökőt, hogy garanciálisan max akkor kezdenek vele valamit ha pár napja vásároltad és ha olyan a bolt, kicserélik valami másikra a saját feltételeikkel.
próbáld meg, nekem cseréltek tp-linket, pedig firmware firssítés miatt hasalt el, be sem kapcsolt már szegény, de kicserélték, mivel nem tudták mi történt vele! :)
ne mond meg hogy frissítetted a firmware-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!