Intel Pentium G3258+HD7970?
A kérdésem az lenne, hogy ha kezdetben csak egy ilyen processzorra ruháznék be, akkor meddig kellene emelnem az órajelét, hogy kihajtsa ezt a karit olyan MEDIUM-HIGH, esetleg ULTRA beállítással kb 1440x900-as felbontásban, vagy akár 1600x1200asban?
Vagy van-e értelme beruházni erre a "kis" pentiumra?
(Azért kérdezem, mert a gépet anyáék vennék nekem karácsonyra, és szeretném ha ez nekik minél kisebb költséggel járna.)
Minden kedves válaszolónak előre is megköszönném!
Ide vagy oda 2magos piszok kemény a Pentium G3258 4.30GHz-n és a saját hűtőével, bámulatos. Ha nem látom nem hiszem. Haveromnál kipróbáltuk az én Gigabyte R9 290X videokártyámmal és hozta az i7-2600 3.40GHz szintjét.
Nagyon meglepett mikor ugyanazokat az FPS-t hozta battlefield 4, watch dogs és a Dead Rising 3 alatt mint az én i7-em. Azt nem kell elfelejteni, hogy egy jobb hűtővel még jobban lehet tuningolni a G3258-et! Abba az árba amibe vesztegetik szerintem brutál megéri.
Nem teljes áron vettem a karit. Ismerősön keresztül szereztem 52000ért 2 év garival.
i7 meg nem kell, mert igaz hogy videózni akarok, de nekem elég egy i5 is erre a célra, de kezdetnek elég akkor a Pentium is.....aztán meg gyűjtöttek, és jöhet valami komolyabb cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!