Ha lapozófáljt kikapcsolom akkor gyorsabb lesz a gép illetve több fps lesz játékokban?
Figyelt kérdés
Párszor már kikapcsoltam de 30perc játék után kapok egy olyan üzenetet hogy kevés a memória stb.
Watch dogs alatt,bf4 stb.
A gépem i5 4690k,8gb ram,r9 290.
Szerintetek sokat befolyásol ha nem kapcsolom ki hanem automatikusan hagyom kevesebb fps lesz?
2014. szept. 27. 15:27
1/9 anonim válasza:
Nem lesz gyorsabb a játék tőle, a hibajelenség, ami előjöhet, már leírtál.
2/9 anonim válasza:
nem elég az fps-ed egy ilyen géppel?
minek akarsz többet?
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem elég az fps értékek :S
Watch dogs maxon full hd-ba 2x élsimivel 30-35fps össze vissza laggol fps ugrál szinte játszhatatlan.Pedig megvettem eredetibe is.
2014. szept. 27. 15:55
4/9 anonim válasza:
próbáltad már elsimítás nélkül?
próbáltad már nem Maxon?
5/9 A kérdező kommentje:
Élsimítás nélkül se jobb a helyzet.
Egy ilyen gépen illene már maxon mennie.
Azt furcsálom hogy gtx 760,770 kártyákon maxon hasít lagg mentesen 60fps-vel.
Szerintem amd-re nincs optimizálva mert nvdiás a játék
2014. szept. 27. 16:03
6/9 anonim válasza:
Nálam az Gigabyte R9 290X maxon hasít lagg mentesen 60fps-vel. Szerintem az R9 290-el sem lehet sokkal rosszabb. Egy Radeon R9 280x-el elképzelhető, de egy Radeon R9 290-el nem hinném.
7/9 anonim válasza:
én újratelepíteném az egész gépet formázással, driverekkel valami más gond lesz ott...
8/9 anonim válasza:
A WD egy optimalizálatlan játék. Bár nekem ful lowon,. 4gb rammal egyszer sem crashel be a játék.
9/9 anonim válasza:
Nálam az 14.7 beta driver rendesen mükszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!