Kérdező.. kérdése:
Monitort ki kell kapcsolni amikor a gépet is kikapcsolom?
Figyelt kérdés
Most vettem egy új full hd lcd monitort és nem tudom hogy kapcsoljam-e ki amikor a gép is kikapcsol?Mert nekem eddig egy 7 éves lcd monitorom volt az is mindig ki volt kapcsolva és 2-3 év múlva a kikapcsoló gombja elromlott és vinni kellett javíttatni többször is,és után 4 évig sosem volt kikapcsolva és semmi baja nem történt.2014. aug. 13. 08:32
1/6 anonim válasza:
Én ki szoktam (6 éves gép), mert villog és úgy nem tudok aludni.
2/6 anonim válasza:
Volt apumé is a gép, ő is mindig kikapcsolta, szóval 6évig ki-be lett kapcsolgatva semmi baja, igaz hogy érintős.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem.Én éjszakára mindent áramtalanítok.Szóval csak napközbe amikor nem gépezek éppen akkor kapcsoljam-e ki,vagy elég csak éjszakára?
2014. aug. 13. 08:57
4/6 anonim válasza:
Ahogy gondolod, én néha kikapcsolom néha nem, megszokásból szoktam kinyomni, de néha elfelejtem, mert sietek.
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben.Ment a zöld mindenkinek!
2014. aug. 13. 09:05
6/6 A kérdező kommentje:
*Ment a zöld csak bencének!
2014. aug. 13. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!