Apamaci kérdése:
Szeretnék segítséget kérni. A Logitech Z506 jobb első hangszóró 10 érintkezőjének a kiosztása kellene nekem. Melyik lábra mi van kötve?
Figyelt kérdés
2014. szept. 24. 11:11
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Azért csinálták így, mert ez a hangszóró a master. Innen van a bekapcsolás, a hangerőszabályozás és ide hozták a fejhallgató kimenetét is.
2014. szept. 24. 11:43
3/5 anonim válasza:
értem.
én ezt egy külön kábellel oldottam volna meg a Logitech helyében, de tudom fontos a környezetvédelem, a helykihasználás , a minél kevesebb anyaghasználat, stb...
Nem találok neked erről rajzot, így kénytelen leszel kimérni egy műszerrel,
4/5 A kérdező kommentje:
Ha meglenne ez az első hangszóró nem lenne gond, de nekem csak a sub láda van benne az erősítő. Azt szeretném működésre bírni. :-)
2014. szept. 24. 12:53
5/5 A kérdező kommentje:
Ha lenne egy vállalkozó szellemü Z506 tulajdonos aki szétbontaná a jobb első hangszórót és lefényképezné, hogy látszon a vezetékelés és leírná, hogy milyen tipusu potméter van benne, nagyon sokat segítene rajtam. :-)
2014. szept. 25. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!