Mikor fog az apple új laptopokat kiadni és milyen konfigja lessz?
Nehéz megmondani, egyáltalán nem biztos, hogy most ősszel lesznek új laptopok (bejelenthetik, de nem fogják még piacra dobni). A jelenlegiekben is új Intel processzor van (Haswell), az legújabbak (Broadwell) pedig késnek, várhatóan 2014 tele előtt biztosan nem érkeznek meg az Apple-höz. A gyártás pedig csak utána kezdődhet, tehát az új megjelenése 2015 tavaszig valószínűtlen (de nem lehetetlen, lepett már meg minket az Apple).
Idén a "régi" Haswell chipekkel adhatnak ki esetleg új gépeket.
A Broadwell egyébként nem sebességnövekedést, inkább fogyasztáscsökkenést hoz majd.
A pletykák egy hűtés nélküli (legalábbis ventilátor nélküli) MacBook-ról szóltak... ha nem az Apple-ről lenne szó, azt mondanám, ezt nem lehet megcsinálni egy erős laptoppal.
Volt még szó 12 inch retina MacBook Air-ről, erre is van esély, mivel a Broadwell által el nem használt energia mehet a képernyőre.
A retina MacBook Pro-t illetően én most nem számítok túl nagy dologra, kis teljesítménynövelés, kis árcsökkentés. Egyszerűen nem tudom, hova lehet még fejlődni (esetleg dedikált kártya a 13"-ben, bár szerintem ez nem valószínű).
Jó eséllyel egyébként hamarosan bevezetik a Macek árusítását 3 féle színben (lásd iPhone).
Valamint az sem kizárt persze, hogy bemutatnak egy teljesen új laptopot.
Ennyit gondolok a laptopokról, remélem nem lőttem nagyon mellé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!