Mondanátok olyan laptopokat, amikben nincs optikai meghajtó?
Laptopot szeretnék várárolni.
Már több, mint 2 éve nincs szükségem dvd meghajtóra.
Léteznek olyan laptopok, amikben esetleg egy nagyon erős processzor és videókártya (de inkább processzor) van és mondjuk az ODD helyén valamilyen extra hűtő berendezés, vagy akár ezáltal az, hogy kisebb legyen maga a gép ?
A jelenlegi Acerem 3 éves, 14 colos, de a gép felét az optikai meghajtó teszi ki.
Tudom, hogy lehet a helyére rakni ssd-t, de a jövőbeni laptopomnál inkább sshd-ban gondolkodom és akkor nem kell két féle ,,merevlemez".
:)
Az ár 200 körül van, de áfa nélkül venném meg. tehát 190-200 nettó. Csak sehol nem tudok olyant keresni, hogy optikai meghajtó nélkül, max. a 13 colosokban, de azok már nagyon kicsik és sajnos gyenge a hardverük.
Valaki szakértő, akinek van több ideje tudna segíteni?
Értem. :)
Néztem lenovokat, és egyéb gépeket, amikben sshd van, tehát alapból gyorsabb (tudom, hogy nem éri el az igazi ssd sebességét).
Csak az zavart, hogy a youtube-os disassembly videókon látszik, hogy a notebook 40-át az odd teszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!