Fa asztalba szerelt gép?
Kb. így nézne ki.
Jobb sarokba menne a táp. Na most, nem tudom, hogy oda kellene-e szellőzőnyílás, ebben kérnék megerősítést, hogy kell-e.
A másik dolog pedig, hogy elbírna egy ilyen konfigot:
Most
AMD Athlon 64 2x 255 gyári hűtővel
Asrock 785GM-S3
Corsair Vengeance 4GB RAM
Gigabyte GTX770 windforce 3 hűtővel
XFX Pro 550W
És ehhez szeretnék venni egy i5 4460-at egy normálisabb lappal, plusz még 4GB RAM, majd dizájn szempontjából LED csíkokat szeretnék bele.
Szellőzés gondolom balról jobbra, 1-1 vagy inkább 2-2 ventivel, esetleg kellhet még valahova?
Nincsen semmi húzva, nem is szeretnék később sem.
Előre is kösz!
Teljesen kb. így nézne az asztal, bár nem tudom, hogy a lábai jók lesznek-e, esetleg több kell, vagy sok levegőt takar el a bal lába az asztalnak, viszont azon a részén úgyis lenne egy szekrény.
- A tápot simán berakhatod úgy, hogy kintről szívja a levegőt és oda is fújja. (Mint egy alsótápos ház esetében)
- Kalkulálj a tápkábelek hosszával is.
- A vezetékezést nem tudom hogyan képzeled, de ha például duplafenekű asztalt csinálnál, akkor el lehetne őket tüntetni.
- Minél kevesebb ventilátorral próbáld megoldani a szellőzést, mert a zaj a fa asztalból is kijön.
- Engem zavarnának a világító csíkok.
A LEDcsíkokban még nem vagyok biztos, hogy lesz. :D
A gép nem melegedne túl odabent, ha két-két venti van így?
Nem melegedne túl.
A lényeg nem a ventilátorok számán, hanem a légáramlás biztosításán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!