Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kiderült hogy a tápegységem...

Marton Pisti kérdése:

Kiderült hogy a tápegységem rossz a konfigba. (ipon). Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már másodjára küldik vissza a tápom hogy jó náluk.Az ellenőrzés során.Küldtek egy papirt.Érdekes se a haveromnál se nálam nem működik.Ti mit csinálnátok a helyemben?
2014. szept. 21. 09:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Augusztus 13.-óta gép nélkül.
2014. szept. 21. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Régóta nincs akkor géped! Én fognám magam elmennék a helyi pc boltba szereznék egy tápot. Az iponnak meg FOGYASZTÓVÉDELEM ,és oldja meg! Már jártam így rendelésre csináltam egy gépet ipon rossz tápot küldtek mondtam nekik nem érek rá kivárni míg megérkezik a másik. Leírtam nekik rendelésre megy a gép itt helyben szereztem egy új tápot. Ezt meg visszaküldöm,levásárolom ,vagy visszaadják a lóvét. Nem tudom milyen áramigényű géped van de 10-15 ezer körül már lehet venni normális tápot 400-700 ig Corsair ,Fsp ,chiftec stb.
2014. szept. 21. 09:58
 13/13 A kérdező kommentje:
A fogyasztóvédelem felé milyen intézkedéseket kell tennem?Segitenél?
2014. szept. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!