Amd power color r9 280x videókártyám játék közben akár 85-89 fok ra is felmegy ez normális? (venti forgása: 70) táp:chieftec ctg 650C
Na szerintem végre megoldottam ezt a túl melegedéses problémám csak van 1 kérdésem.
Úgy oldottam meg,hogy olyan házam van,hogy az oldala 1 vas keretből áll és benne 1 átlátszó ablakkal.És azt az átlátszó ablakot le lehet venni én le is vettem(most csak a vas keret van és a videókártya így gyönyörűen bír szellőzni azaz nem marad benn a házban a meleg levegő) meg 1 kicsit átrendeztem megint a ventilátorokat és most 4 játék tesztelésekor maximum 80 fokig ment fel a gpu hőmérséklete a 95 fok helyett.És ez melett a videókártyám tuningoltam 1 kicsit(100-100mhz+).Az lenne a kérdésem,hogy ez a hőmérséklet(80 fok) tökéletes -e egy power color r9 280x vga hoz?Vagy ha még mindig sok akkor ha a tuningot visszaállítom az alap órajelre akkor birok nyerni -3 fok ot(77 fok)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!