Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung Galaxy Mini - Megöltem...

Samsung Galaxy Mini - Megöltem vagy még javítható?

Figyelt kérdés

Frissíteni akartam egy Android 4.4.2-es romot, de ahhoz kellett egy CWM 6.0.4.8 recovery. Találtam is egyet, azt írták mindenhova, hogy ez Galaxy Mini-hez jó. Úgy kellett telepíteni, hogy a letöltött .img fájlt az SD-kártya gyökerébe kellett tenni, aztán Terminal Emulatorba be kellett írni:flash_image recoveryonly sdcard\recovery.img //ez a neve a letöltött fájlnak

beírtam, kért superuser engedélyt, meg is kapta, várt egy kicsit, majd újra lehetett írni.

Ezután teszteltem, múködik-e: nem. Nem jön be a recovery. Megáll a Samsung feliratnál. Ezt írja kb. 2 percig, aztán újraindul, és folytatja. Bekapcsoltam rendesen, el is indult, semmi baj, csak most már arra sem hajlandó.

Csak a Download mód működik.

Ezen lehet még segíteni?

2014. szept. 20. 12:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Még helyre lehet hozni, download módba téveOdinal fel kell telepítsél egy 4 fileos stock 2.3.6 romot!
2014. szept. 20. 12:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, amit nem írtam még le: Az odin nem tud kapcsolódni hozzá. //Odin v3 3.07 for S5570
2014. szept. 20. 12:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert érzékeli az odin, de amikor telepíteni akarom, akkor megáll ott, hogy "SetupConnection", aztán 2-3 perc után azt írja, hogy "Removed".
2014. szept. 20. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
a szükséges Samsung drivereket teledpítetted?
2014. szept. 20. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Windows 8 alatt előfordulhatnak problémák, milyen rendszert használsz?
2014. szept. 20. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Kösz,

Windows 7 64 bit, telepítve vannak... szerintem.

Mert néztem, le van szedve egy telepítő, 2013.10.28 14:41 dátummal, szerintem felraktam, ez ilyen driver-pack. Most rákattintottam kétszer, rákérdezett, hogy elindulhat-e, mondtam, hogy igen, aztán semmi. Próbálkoztam sokáig de nem indul el. Viszont a telepített programok között nem írja, mert ha jól emlékszem, ennek ott is kellene látszania.

Hát, nem tudom, mit csináljak.

2014. szept. 20. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg be is kellene kapcsolni az USB Hibakeresést is, de azt így nem lehet.
2014. szept. 20. 14:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem most kezdtem a telefon-babrálást, már járatos vagyok benne. Nem hittem volna, hogy ez sikerülhet.
2014. szept. 20. 14:45
 9/10 A kérdező kommentje:

:)

Épp most tölti rá a stock ROMot az odin a Minire!

Rájöttem, hogy Adminisztrátorként kell elindítani az odint!

De köszi a segítséget, mert nem tudtam, hogy stock ROMot kell rátenni :)

És kész!

Működik már!

2014. szept. 22. 15:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja,

Segítségem ez a videó volt: [link]

A letöltő linkek:

Az OPS fájl: [link]

A többi tartozék: [link]

Odin: [link]

De a legfontosabb az odint Run as Administrator-ként indítani! :)

2014. szept. 22. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!