Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung galaxy minim beleese...

A samsung galaxy minim beleesett egy kád vízbe, szerintetek még javítható? ( tovább lent. ) fontos!

Figyelt kérdés
Azonnal szétszedtem és el kezdtem szárítani viszont egyedül vagyok itthon és nem találok elég kis csavarhúzót ahhoz hogy megcsináljam. Ha holnap elviszem szerelőhöz akkor meg tudják még csinálni vagy reménytelen?

2013. jan. 31. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Remélem az akkut kivetted egyből.

Tegyed bele rizsbe pár napra. Az kiszivja a nedvességet.

Szervizbe feleslegesen viszed.

2013. jan. 31. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
lehet hogy hülye kérdés lesz de főtt rizsbe vagy nem??
2013. jan. 31. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Jah, előfőzött rizs kell.

Kivajazott tepsiben rétegekbe rakod brokkolival, sok sajt rá.

40 perc a sütőben és fasza :-))

2013. jan. 31. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy rizsbe, hűtőbe, sóba, vagy a cipősdobozokban található kis páramegkötő zsacsikból kiszedett szilikagolyókba, vagy egyszerűen a szabad levegőn szárítod, 2-3 napig ne foglalkozz vele, ne nyúlj hozzá, hagyd száradni.Aztán majd kiderül, hogy milyen eredménnyel jártál.

Tévhit, hogy a rizs, só, hűtő gyorsabban kiszárítaná a telót.Főleg, hogy a rizsszem nem fog bemászni a kijelző és a digitizer közé, vagy a ház alá, hogy az alaplapról "felszívja" a vizet, ha esetleg oda is került.

2013. jan. 31. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:

jól van nem kell ilyen bunkónak lenni..

utolsó..köszi a tanácsot (:

2013. febr. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!