Melyik videókártya legyen?
R9 290X
vagy
GTX 970
Jövőhéten lenne meg! Bár a tápom nemtudom elbírná-e a R9 290X mert annak nagyobb a fogyasztása.
Tápom: FSP RAIDER 550W
Elbírná a táp a 290X-et is. Én is hasonló dilemmában vagyok (csak 290-nel), de nálam egyértelműen 970-nek áll a zászló. Iponban 110 körül adják, ezzel 290X nem tud versenyezni, de hasonló hűtéssel 290 is drágább.
AMD mellett - szerintem - egyedül a GCN szólhat, illetve az ebből adódóan fejlettebb képességek (pl DX12 tier3-at támogatja, Geforce maximum Tier2-t (nem publikusan a felépítésével kapcsolatos információk)). Aztán ki tudja, mire fognak optimalizálni a fejlesztők.
Teljesitmenyileg milyen kartyaval egyezik meg?
Ha jol sejtem olyan R9 290 korul..
Az eddigi tesztek alapján a 970 a 290X szintjén van, és olcsóbb annál.
Nagyon jó áron rajtolt el a 970, még itthon is.
Én most a 970-et venném, mert sokkal kevesebbet eszik, kisebb hőtermelés, stb stb.
Teljesítmény meg ugyan az, szóval mindenhogy jobban jársz vele :)
Azért az nem normális dolog hogy ilyen vga mellé egy full hd 1920x1080 monitor dukál? xd
Sebaj, legalább 3 évig nem lesz gondom fps terén...
Azért az nem normális dolog hogy ilyen vga mellé egy full hd 1920x1080 monitor dukál? xd
Sebaj, legalább 3 évig nem lesz gondom fps terén...
Miert ne lehetne?
Legfeljebb ultra grafikaval es jobb elsemitas,egyebek mellett fogsz majd tudni jatszani,valamint jovokepesebb mint egy mai atlag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!