Video kártyát keresek Két feltételnek kell megfelelnie 20 000 ft alat legyen És birja lehetöleg közepes beálitáson a World of Tanksot Tudnátok ajánlani nekem egyet?
picivel van csak a keret fölött..
Ha nincs averziód a használt cuccokkal szemben, akkor HD7770, vagy ha mázlid van, akkor HD7790. A gyártó mindegy.
Esetleg HD6850, vagy 6870, de akkor tényleg szerencsés vagy.
Itt a processzor lehet majd kérdéses. Eléggé a minimum közelében ingadozol vele és a WoT emlékeim szerint nem áll a többmagos processzorok kezelésének a magaslatán.(Ígéret van rá, hogy ezt javítják). Jelenleg 2 magig kezeli a gépeket.
Jelenleg a minimum:
2,2 Ghz-es processzor. Az ajánlott 3 Ghz-es, az optimális pedig 2*3 Ghz-es. A minimumot a dual core prociddal szerintem teljesítményben összehozod, csak a közepes beállításoknál lehet szaggatás.
Az ajánlott beállítás kártyái: NVIDIA GeForce 8600 GT with 512 MB of RAM / ATI Radeon HD 3850 with 512 MB RAM
Szóval 4850, 5450, 6750, ezek már 10000ft alatt is vannak újonnan (aqua.hu). Bár hogy a procid mennyire elégséges hozzájuk, azt nem tudom. Szerintem az első kettőhöz mindenképp. 20000 fele közeledve ott az r7 240, r7 250, GT 610, GT620, GT630.
Köszi a válaszotokat és a segitségeteket Igen újat szeretnék Eddig is játszottam vele csak elszállt a videokártyám úgyhogy újat kel vennem 2 javító csomaggal ezelőtt még közepesen tudtam vele játszani De buherálták a grafikát így már közel minimumon tudtam játszani A régi kártyám egy HD 3850 es volt azzal játszatom 25-30 fps sel
A hivatalos oldalon különben a rendszer követelmények már elavultak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!