Külső merevlemezt is felszoktátok osztani több partícióra? Vagy azt felesleges?
Tegnap vettem egy 1 tb-os külső merevlemezt, de most azon gondolkodom, hogy osszam-e fel több partícióra.
Milyen programmal érdemes ezt? Partition magicet használok, gondolom ezt is lehet vele, mit gondoltok?
Felesleges felosztani.
Külső merevlemezt álltalában csak raktározásra használ az ember, azt pedig mappákkal is tökéletesen meglehet oldani.
Belső vinyót is csak akkor érdemes felosztani, ha például csak egy merevlemez van a gépben. Ilyenkor is inkább azért, mert hogy a rendszer és az adatok ne keveredjenek nagyon, illetve az úja telepítést is leegyszerűsíti.
Ha több operációs rendszer van, akkor meg alapból fel kell.
Nekem például van egy 120 GB -os SSD -m, illetve egy 2 TB -os és egy 512 GB -os HDD -m, egyik sincs felosztva, mert mindegyik más célt szolgál.
OKés, köszönöm a válaszokat.
Csak tárolásra szolgál majd.
1. válaszoló vagyok.
A belső merevlemezt igenis fel kell osztani! Azért szokták hogy ne zavadzáljon a windowsnak vagy Linuxnak.
Aki nem tudja biztosra az ne írjon hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!