Egy i3-4330 mennyire állja meg a helyét manapság? Nem csak játékokra gondolok.
Komolyabb Excel táblákkal meggyűlhet a baja, Visual Studio-nál meg minél erősebb a processzorod, annál gyorsabban fordul a kód. Videolevágáshoz szintén minél erősebb a processzor, annál jobb, de ez nagyon függ a forrásanyagtól
De egyébként nincs olyan hétköznapilag használt program program, ami ne futna rajta elfogadhatóan.
Tökéletesen megállja a helyét.
Nekem 4150 van, 8gb ram (1333mhz, CL9) és egy HD 7770 mellett.
Átlagos felhasználásra teljesen rendben van. Ha valami brutális nagyságú excel táblát adsz neki, annál már lehet, hogy fog gondolkozni, illetve videóvágásra is jobb lenne egy erősebb processzor, de mint mondtam átlagos felhasználásra tökéletes.
Én Sony Vegas Movie Studio Plantiumot használok, abban egy kb 15 perces 720p-s anyagot, ami nincs agyoncsicsázva (pár hanganyag, cím, pár átmenet, ritkán effekt) MP4-be, gpu gyorsítással kb 45 perc alatt elkészít.
Szóval szerintem meg leszel vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!