Milyen ez a configuráció játékokra?
AMD FX-6300 processzor
Asrock 985GM-GS3 FX alaplap (13,4 ezer forint )
Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9B memória (12k)
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez (14k)
Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 11217-01-20G videokártya (49,5K)
Sharkoon Vaya 4044951011728 fekete számítógép ház (8,3k)
Chieftec CTG-500-80P dobozos táp (13k)
össz : 141,271 Ft enniy is lenne rá a keret de légyszi kérjetek a confighoz gép összerakást ! a 140-ezret ne nagyon haladja meg a kérhetem ! nem akarok intelt mert nem fogom tudni fejleszteni ! tudom gyenge az alap lap de elég nekem ha alp órajelen fut nem akarok én semmit se huzogatni !
A gép összerakása kb 2000-2500Ft
Ugy játékokra jó DE ha gyüjtesz pénzt akkor vehetnél egy Asus HD 7970 DirectCU II 3Gb-os kártyát amivel a vf3 full grafon megy!
adhunter, a bf3 így is úgy is fullon fog menni, ha ezt a videókártyát használja...ráadásul sokkal jobb játékok vannak már mint a BF3..főleg idén ősszel
szerintem jó kis géped lesz főleg a videókártyád, nekem hétfőn,vagy kedden jön meg ugyanez a proci, kíváncsi vagyok,hogy teljesít remélem beválik neked is meg nekem is, mert én is játékra vettem , max majd a RAM-ot növeld minimum 6GB ra,de lehet idén mé a 4 is elég lesz
Jólvanna bocsi :))
Csak jótakartam neki .....
Pár dolgot hozzáfűznék amit lehet figyelembe kéne venned:
Oké, hogy FX 6300 (najó nem ok) de pont azt a tuning potenciált veszted el ha nem veszel egy hűtőt amiért megérné megvenni. És ha nem szigetelt a ház (nem az) akkor megbolondulsz mert 3500 a gyári venti alapjára és 4500-ig pörög terhelés alatt.
Én házból is ennek a kisebb testvérét venném a Sharkoon VS3-at. Nekem teljesen bevált, mivel te is budget kategóriában vásárolsz megfontolandó valamint nem jelentősen kisebb mint amit te kinéztél.
Használt alkatrész nem tudom szóba jöhet-e, de nem elhanyagolhatóan olcsóbb. 2-2,5 év garanciával veszed meg ugyan azt a cuccot 10%-al olcsóbban. És a VGA-t, ramot biztos te magad is betudod szerelni. Gépösszeszerelésnél a legbonyolultabb a táp-alaplap-proci de minden máshoz csak egy kisméretű csillag csavarhúzó is elég. A gép oldalának a csavarjait meg kézzel is letudod tekerni.
6300 ehhez a videókártyához alap órajelen is jó. A procihűtő úgy emlékszem 3500-ig pörög csak, de mindegy mert az is hangos. Játékgépnél (és csak annál) engem nem zavar a gyári hűtő, mert a környezeti zaj elnyomja.
A házon én éppen nem spórolnék még többet, mert azt talán még 10 év múlva is használod, és minél nagyobb egy ház annál jobb szerelni.
Szerelni meg szereld össze magad, jó játék az, ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!