Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD VAGY INTEL?

AMD VAGY INTEL?

Figyelt kérdés
Te milyen fan vagy?

2014. szept. 17. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Még azt is el lehet fogadni, de akkor ne felejtsük el, hogy az AMD-nek a piros és a zöld is a színe (a zöld a processzoré, a piros a videokártyáé, ha jól értelmeztem a reklámaiban a színeket).
2014. szept. 17. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem már senki nem ír normálisat! Szerintem mindenki belefáradt az örök harcba! Mindenki olyat vesz amilyet akar ,vagy amelyiket jobbnak látja,vagy jobban ki tudja használni,meg amennyi pénze van, és kész!
2014. szept. 17. 22:27
 13/14 BM-Striker ***** válasza:

Szituációfüggőm attól függ mire kell gép, milyen kiinduló keretből, és mekkora jövőbeli ráfordítással.

Pl. egy olcsóbb általános használatú gépbe FM2(+) az ideális, irodai gépbe egy Celeron, Pentium vagy i3.

2014. szept. 17. 23:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmilyen FAN nem vagyok. Miért? A tapasztalat miatt.

Celeron 300MHz (első gépnek ismerkedni jó volt)

Celeron Tualatin 1200MHz (jó)

Athlon 64 3000+ 64bit (jó)

Core2duo E4500 (kiváló)

AMD 5800K (többet vártam tőle)

következő Intel lesz...

2014. szept. 18. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!