Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD VAGY INTEL?

AMD VAGY INTEL?

Figyelt kérdés
Te milyen fan vagy?

2014. szept. 17. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen! Volt már:

Intel Pentium 1 133mhz

Intel Celeron 466mhz

AMD Druon 900mhz

Intel Pentium 4 3ghz ( northwood magos )

AMD Athlon 64 3200+

Intel Pentium D 950

Intel Core i7 930

Mind az AMD, mind az Intel prociaimmal elégedett voltam, nem vagyok fan, aki valaminek az őrültje fan=fanatikusa az szerintem hülye, az adott körülmények között a legjobb procit érdemes megvenni!

2014. szept. 17. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

az már régen rossz, ha valaki fan.

Általában ők azok, akik elvakultan védik, és az egekig magasztalják a márkát úgy, hogy közük nincs a témához.

Én egyébként jelenleg az Intelt preferálom, mert arra a célra, felhasználásra, amire nekem kell, arra jobb, de ha most jönne az AMD-nek egy termékcsaládja, ami nekem jó lenne, és megérné megvennem, akkor azt választanám. Ennyi.

2014. szept. 17. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Semmilyen fan.
2014. szept. 17. 21:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Amelyik akkor éppen jobban megéri, azt veszem. Most is egy FX6300 duruzsol a gépemben, de a haveromnak már Core i3-at ajánlottam (játékra használjuk). Ugyan az az erő, csak az ő processzora valamivel magasabban tartja a minimum FPS-t, de én meg a 6 mag miatt több programot tudok egyszerre használni, méghozzá zökkenőmentesen. Egy AMD vagy nVidia vitának (ami érvelésekből áll) több értelme lenne.
2014. szept. 17. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Amúgy egy Intel vagy AMD- ben mindig el akartam sütni, hogy Nvidia, de márt gyárt procikat.
2014. szept. 17. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem előző 2 procim intel volt, a mostani amd.

Szerintem a mai procik nagyon jók már mindkét cégnél.

Én azt mondom ha valaki csak netezésre/torrentezésre használja annak mindegy, vegyen valami olcsó procit, aminek az ár/érték aránya is jó. Ha komoly gépet akar, akkor meg az alapján döntsön kell-e neki a 8 mag, vagy a jó apu, vagy inkább az erős 1 szálas teljesítmény.

2014. szept. 17. 21:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Na kezdődik az intel -amd háború! :):):) Lássuk!
2014. szept. 17. 21:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Tőlem kezdődhet, csak érveljenek rendesen a kedvenc cégük mellet, de ne úgy, hogy a haver azt mondta, vagy mert szebb a logója. :)
2014. szept. 17. 21:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Cejintem az aemdé fos mer fos az INTEL a kiráj, akkinek aemdé van az bénya. Sarcasm OFF
2014. szept. 17. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 Az jó, hogy mert a kék szín szebb vagy mert az egyiknek jobb a neve?
2014. szept. 17. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!