Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó konfig?

Szerintetek jó konfig?

Figyelt kérdés

Sziasztok

most javitottam át a gépem

asrock am3 alaplap

athlon x4 4x3,2Ghz

6GB DDr3 ram

radeon 265 2GB

chef 500

monitor : HKC 1366x768

ennyire jutott a javitgatások terén egy ujra nem volt 180 ezrem szerintetek az uj játékok menni fognak rajta elég jó beállitásokkal?

2014. szept. 15. 21:37
 1/3 anonim válasza:
Elzötyögnek majd rajta szerintem amúgy jó konfig bát én mindigis inteles voltam nem amd-s de ízlések és pofonok. Menny fel gépigény .hu-ra jelentkezz be add meg a géped parométereit és nézd meg az újabb gameket az a biztos.
2014. szept. 15. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is az voltam és lennék d emost nincs kes rá , am arra nincs tipped hogy most kapott egy uj hütést a gyári helyett egy jó deepcool hütést és ha tuningolni akarom akkor teszt alatt 3-5 perc után lereszteni a órajelet 800Mhz-re.. mi baja lehet?
2014. szept. 15. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:

valószínű, nem megfelelő/stabil a tuning, vagy nem bírja az alaplap

tuning javaslatok infók: prohardver.hu/tema/amd_fx_bulldozer/friss.html#msg42428

2014. szept. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!