Szerintetek jó konfig lesz?
Figyelt kérdés
ASUS MAXIMUS VII RANGER
INTEL Core i5-4690K
G.SKILL 16GB RipjawsZ DDR3 1600MHz CL9 KIT F3-12800CL9Q-16GBZL
ASUS MATRIX-GTX780TI-P-3GD5 GTX780Ti 3GB GDDR5 PCIE
CORSAIR AX860
a hűtés szerintetek lég vagy víz legyen? (vízre én corsair h110 et gondoltam) a vízhűtésnél hány óránként kell vizet cserélni?
2014. szept. 15. 18:24
1/8 Tengor válasza:
Nem gőzmozdony az kiskomám! Ha jól rakod össze (annyi hozzáértéssel?) akkor nem kell vizet cserélni benne.
2/8 anonim válasza:
r9 290x legyen a vga. A többi (túl) jó.
3/8 A kérdező kommentje:
2015 közepe vagy vége fele terveztem ezeket de a vizet hogyhogy nem kéne cserélni?
2014. szept. 15. 18:43
4/8 Tengor válasza:
Miért kellene cserélni? A rendszer zárt, nem tűnik el belőle a víz. Ha nem kezelik vegyszerrel, akkor egy idő után elszíneződik, de ennyi.
Az informatika sokkal gyorsabban változik, mint hogy 1-1,5 évre előre lehessen tervezni. Teljesen felesleges már most azon agyalni, hogy víz v. lég, sőt azt mondom a nyálcsorgatás is felesleges. Addigra lesz szebb és jobb.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a zöld:D!
2014. szept. 15. 18:58
6/8 anonim válasza:
Majd Broadwell valami komoly R9 300/GTX 900-as VGA-val.
7/8 anonim válasza:
Ehhez minek 860wattos táp?Elmagyaráznád? Egy minőségi 650wattos bőven elég. Ha már mindenből a legjobbat választottad akkor már miért nem i7?
8/8 A kérdező kommentje:
Mert nekem csak az kell ami a játékokra a legjobb.
2014. szept. 16. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!