Erre a felhasználásra jó lesz ez a konfig?
Szeretnék egy gépet itthonra, ami az alábbiakra lenne használva: Adattárolás, Néha videóvágás (nem professzionális, csak a saját felvételeimet (motoros túrák stb) szeretném megvágni, rendbe szedni, ezek rendszerint nagyon hosszú felvételek)
Illetve netezés, szövegszerkesztés, tehát átlagos felhasználás.
Fontos, hogy kis fogyasztású legyen, és maga a gép is kicsi legyen. Szinte 0-24-be futni fog.
Tehát akkor maga a gép:
Amd Athlon 5350. G3220-ban gondolkoztam, de ennek fele akkora a fogyasztása, illetve ha egy adott videóvágó program kihasználja a 4 szálat, akkor ez gyorsabb, ugye?
(nyitott vagyok az Intelre is, sőt, processzorok terén őket preferálom, de itt inkább az AMD felé húzok)
Alaplap: ASROCK AM1H-ITX
Ram: CRUCIAL 8GB Ballistix Sport DDR3 1600MHZ, CL9 (ebből 2db. Azért 2, mert olcsón tudnám őket beszerezni)
SSD: SAMSUNG 250GB SATA3 840 evo
HDD: WD Caviar Green 2TB 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX
Optikai egység: SAMSUNG SH-224DB/BEBE
Bill+egér: LOGITECH Wireless Combo MK270
Ház: COOLERMASTER Elite 110
+ lenne itthon egy WD Green 1tb, amit külső HDD-ként használnék. Ha jól tudom lehet hozzá venni valamilyen tokot, hogy tudjam külsőként használni.
Tápegységből viszont nem tudom, hogy mit kellene.
Egy ilyennel szemeztem, de nem lesz sok az a 200W?
FSP FSP200 50GSV 85+
Illetve Monitor/tv-nek ezt néztem ki:
Ez a komplett gép így jó lenne arra amire nekem kell?
Illetve nem lenne sok az APU-nak a FULL HD? Elboldogulna a FullHD filmekkel? Válaszokat, javaslatokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!