Milyen táp kellene? (b. lent)
Kellene egy jó táp ehhez a konfighoz:
ASRock (LGA1155) H61M-DGS alaplap
ASUS Geforce GTX285 1GB DDR3 PCI-E videokártya
Valmilyen 2magos intel proci(még jó lenne ha a jővőbeni procijaimat(+vga) is kihajtaná:max. egy i5-ig)
2x2GB Kingston 1333MHZ DDR3 RAM
Ha kell még vmilyen gép adat csak szóljatok!
Valamilyen minőségit kérek ne valami ratyit!
Szóval Chieftech,FSP ilyenek thx...
Olyanokat kérek amik jók,de olcsók(nem olyan nagy pl.600w-os),az se baj ha használt!
köszi mindenkinek elöre is!
a lap:fixen 6000.
a vga:4000körül.
a ram:7000körül.
proci azt nem tudom,de valami 2magos intel vagy egy erösebb 4magos amd kell max!
Kellene egy minöségi táp,és remélhetöleg belemegy a régi házba :).
1.Nem hallottam még arról a tápról(bár ez mind1.)
2,túúúúl nagy,a barátomnak sokkal erösebb gépe van amit itt leírtam és 500w-os tápja van.
De azért köszi!
ui.:az FSP Zen 300w passzív hütéses az jó?
de 400már elég igaz?
csakhogy tudjam,mert pontosan az érdelekne h pontosan mennyit eszik a gép+100-150W!
És hátha tudjátok,hogy amit leírtam konfigot az úgy kompatibilis egymással,egy szinten vannak?mert fogalmam sincs :(...
Fogalmad sincs, hogy milyen gépet találtál, de az EVGA-t, mint márkát gagyinak tartod:D
Cooler Master G500, kategóriájában verhetetlen abban az árban, de az EVGA is kiváló.
köszi a válaszokat most megnézem azt amit az utolsó 2ajánlott :).
És ami még fontos lenne,milyen gépház kell??Érdemes azt legelöször mevenni vagy utoljára?`
és biztos h a táp dugattyúi belemnnek az alaplapba,hdd,cd iróba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!