Milyen gamepadot érdemes venni PC-hez, amit tudok is normálisan használni emulátorokhoz? /ePSXe, PCSX2/
Már jó pár éve, hogy használok PS1 emulátort, de eddig csak a billentyűzetet alkalmaztam irányításra.
Most hogy eladtam a PS2-met, leszedtem az emulátorját, de azokhoz a játékokhoz már szükségem van egy controller-re.
Az lenne a kérdésem hogy milyen controller-t érdemes venni?
Elég egy olcsóbb, vagy kell a drágább?
Milyen márkákkal kompatibilisek a fent említett emulátorok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Xbox360 gamepad-ot vegyél.
Az olcsók szarok, és hamar tönkremennek.
Minden DirectInput és XInput alapú gamepad-dal.
Ps3 kontrollert is vehetsz ha akarsz, de ahhoz kell a motionjoy nevű progi h menjen...
Szerintem viszont egy olcsóbb genius is megteszi...
Gamepad-dal nem szabad spórolni, az hosszú távú vétel.
Xbox a legjobban támogatott jelenleg,szinte minden újabb játék natívan támogatja szoftveres trükközés és és nélkül, automatikusan.
Én mondjuk megkedveltem az xbox 360 controllert de maga a gépezet nem kell
amugy olyant érdemes venni ami azokhoz a jatekokhoz van
pl
tegyük fel ha a ps1 az olyan mint a 2 akkor ps2 controller
viszont ha ps2 vel akarsz csak jatszani akkor egy 2500 ft os ps2 usb controller megteszi
drágábnál fizeted a márkát de ugyan az a kinai szar szerintem nekem böven megtenné az olcsóbb is lényeg hogy ugyan olyan legyen mint konzolon való játék ami nem nagyon megy de akkor is kicsit jobb a konzolröl átirt játékokra ahol bent m,aradt a controller gomb beállitása ezt ugy értem hogy gta sa andreasnal pl egérel mozgatod a kamerát de viszont controllernél meg joy al és a joy gombot a pc az nem x y tengelyó egérhez hasonloan ismeri fel hanem gombonként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!