Miért megy a processzorom 100%-on?
Figyelt kérdés
Segítségért fordulok házzátok! Az ügyben hogy van egy AMD Athlon x2-es 2 magos 3,1 Ghz-es processzorom (tudom hogy nem egy mai gyerek, de nincs most módom lecserélni) és nem régiben lekezdett vacakolni. Játékok közben gyakran felmegy 100%-ra a használat noha feladatkezelőben ahogy a folyamatoknál kb 80-at kéne használnia. Ekkor irtózatosan nagy laggot kapok, játéktól függően 2-15fps-ig változik. Próbálkoztam több dologgal is például, teljeskörű windows ujra telepítés, takarítás, speedfannal lecsekkoltam a hőmérsékletet(60 fok fölé egyszer sem ment), vírusírtással, de ezek ellenére ugyanugy elő jött a probléma. A legutolsó windows ujra telepítés mellesleg 3napja volt tehát nem tudom mi baja lehet. Kérlek benneteket segítsetek mert igen sok bosszúságot okoz ez a próbléma. A válaszokat előre is köszönöm! :)2014. szept. 15. 15:32
1/12 anonim válasza:
Rendezd processzorhasználat szerint a folyamatokat, majd a következő beakadásnál olvasd le a felső hármat.
2/12 anonim válasza:
Advanced System Care-t töltsd le.
Turbo módban a GAME mód mindent kikapcsolt és tilt ami nem kell játékhoz.
3/12 anonim válasza:
Nézd meg feladatkezelőben, hogy játék közben mi terheli le a procit.
4/12 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az Advances System Care-t (mellesleg ezzel meg a Razer Game Boosterrel is próbálkoztam már), az se segített a hiba ugyanugy elő jött. A feladatkezelőben pedig a játék az első bár ez szerintem egyértelmű, a második helyen a skype van kb 15-25% között mozog amit furcsállok is, e a többi csak elenyésző 0-2% között van. Szóval ezek után tud még valaki segíteni?:c
2014. szept. 15. 17:02
5/12 anonim válasza:
Lődd le a Skypeot ha játszol.
6/12 A kérdező kommentje:
Ugyanugy meg van a probléma
2014. szept. 15. 18:46
7/12 anonim válasza:
Rakj föl régebbi videokártya drivert.
9/12 A kérdező kommentje:
ASUS EAH5850 1GBDDR5 kérlek mellőzétek a "fos vidikari vegyél jobbat" stílusú válaszokat!
2014. szept. 15. 20:55
10/12 levis56 válasza:
Net Framework 4.5 fenn van,játéknak megfelelő Direct x?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!