Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Monitor elsötétülés, VGA nem...

Monitor elsötétülés, VGA nem válaszol?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem hogy mit tegyek következő esetben:

Ritkán(nagyon ritkán), nem vagyok gépnél és a monitor elsötétül mint minden otthagyott monitor.

Valamikor mikor visszaülök a géphez sötét kép elkezdem mozgatni az egeret nyomom a billentyűzetet de semmi.

Volt olyan mikor láttam hogy elsötétül elöttem és kiirja hogy VGA nem válaszol. Mi lehet a baj? Csatlakozok rendesen bent vannak.

Valaki tudna segiteni?

2014. szept. 14. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Videokártya drivere szokott ilyet okozni.
2014. szept. 14. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha esetleg egy Asus ...OC videokártyád van, akkor a kártya BIOS-a okozhatja.
2014. szept. 14. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát pontosan egy Gigabyte hd 7950 (nem OC) -m van. A driverek a legfrisebbek. Esetleg egy driver ujratelepitése megoldhatná a problémát?
2014. szept. 15. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, először próbáld meg a driver újratelepítését, ha nem segít, próbáld meg régebbi driverrel.
2014. szept. 15. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát pontosan egy Gigabyte hd 7950 (nem OC) -m van. A driverek a legfrisebbek. Esetleg egy driver ujratelepitése megoldhatná a problémát?
2014. szept. 15. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat! Megpróbálkozom.

(Véletlenül 2xer irtam ki elnézést)

2014. szept. 15. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!