Béła kérdése:
Szerintetek melyik laptop éri meg jobban/ melyik jobb?
2014. szept. 14. 12:28
1/5 anonim válasza:
én inkább egy hasonló árkategóriás lenovot ajánlanék, azzal nem nyúlhatsz nagyon mellé.
2/5 anonim válasza:
A HP szerintem jobb. Erősebb processzor, jobb vga, nagyobb merevlemez. A processzor viszont többet fogyaszt, ez meglátszhat az üzemidőn. A HP kijelzője matt, ami kisebb fényerőt jelent - az Asus-é "csillogásmentes". Illetve a HP-n +1 (3) usb-port van.
3/5 anonim válasza:
Bar en nagyon felnek olcso kategorias Hp-t venni, de a konfig a Hp-nal jobb egy kicsit.
4/5 A kérdező kommentje:
Van fényes képernyős HP is csak az nem 750GB hanem 500:)
majd még megkérdezek egy két emberkét aki otthon van laptopokban . Amúgy 1-2 játékra kéne film meg zene. Nektek meg köszi a gyors választ :)
2014. szept. 14. 12:53
5/5 pinkpancser válasza:
Ha a kettő közül kell választani, akkor nehéz kérdés. Nvidia 720-nak több a vram, a 830-nak jobb a fogyasztás és a teljesítmény. Anyaghasználatra nincs nagy különbség a gépek közt. HP kedvelőként mégis inkább az asust ajánlanám, mert a HP250-esekkel már találkoztam több hibával, x550cc-vel még nem (pedig van 2 céges).
De ennyiért tényleg nézz inkább egy lenovo-t. Azokkal sokkal kevesebb probléma van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!