Lett e attól baja az 1 TB-os ADATA külső HDD-mnek és TV-mnek, hogy vihar miatti áramszünet miatt kikapcsolódtak filmlejátszás közben (USB-s TV-ről), majd szinte azonnal újra visszakapcsolódtak (mert azonnal visszajött az áram)?
Figyelt kérdés
Túlfeszültség ellen védő csatlakozóról üzemel a TV, a HDD az áramot a TV USB-jéről kapja... Szóval az érdekelne főleg, hogy lett e a HDD-nek baja, hogy lejátszás közben kikapcsolt, majd hirtelen újra bekapcsolt... Én semmi rendelleneset nem vettem rajta azóta észre, de gondoltam azért megkérdezem, hátha (nagyon) rövidülhetett az élettartama vagy ilyesmi... :S2014. szept. 13. 21:20
1/5 Tengor válasza:
Műkösik?
Igen -> nem lett baja
Nem -> lett baja
3/5 anonim válasza:
Egy hirtelen gyors ki-be kapcsolástól mi baja lehetne?
4/5 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező, nem lett semmi baja.
Ezek a merevlemezek úgy vannak megcsinálva, hogyha leesik a fordulatszám azonnal kiparkolnak még akkor is, ha elmegy az áram.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a (megnyugtató) válaszokat, ment a "zöld kéz"!
2014. szept. 13. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!